Celebrities Film & Tv

Austin Butler dhe Tom Hardy bëhen bashkë për filmin e ri “The Bikeriders”!

Austin Butler po e lë pas personazhin e tij “Elvis” ndërsa merr një rol më të ashpër në filmin e ardhshëm “The Bikeriders”. Duke luajtur së bashku me Tom Hardy dhe yllin e “Killing Eve”, Jodie Comer, Butler luan Benny, një anëtar i devotshëm i bandës së motoristëve Vandals në Çikago të viteve 1960.

Në atë që ndihet si një përditësim i “The Outsiders”, personazhi i Butler është një grasmatik karizmatik, i cili në një moment shihet në trailerin e parë të filmit të publikuar të enjten, i ulur në një bar i veshur me xhaketën e tij prej lëkure që ilustron besnikërinë e bandës së tij të motoristëve.

Duhet të më vrisni për të hequr këtë xhaketë.

Hardy luan themeluesin brutal të bandës Vandals, Johnny, dhe shihet duke folur me Butlerin për mënyrën sesi ai “e ndërtoi këtë klub nga asgjëja” dhe se ai nuk mund ta drejtojë atë vetë përgjithmonë. “Kjo është familja jonë,” shton ai. Drejtuar nga Jeff Nichols, “The Bikeriders” është frymëzuar nga libri fotografik i vitit 1968 me të njëjtin emër nga Danny Lyon, i cili kap histori të dorës së parë nga anëtarët e bandës së motoçikletave Chicago Outlaws në mes të lëvizjes kundërkulturore të viteve ’60.

Ishte epoka e artë e biçiklistëve dhe kurrë nuk jam ndjerë kaq e pavend gjatë gjithë jetës sime. Ajo ishte kur e pashë atë për herë të parë. Ai ma mori frymën.

Michael Shannon, Boyd Holbrook, Karl Glusman, Damon Herriman, Norman Reedus, Beau Knapp dhe ylli i “West Side Story” Mike Faist e përfundojnë kastin. “The Bikeriders” do të shfaqet premierë në kinema më 1 dhjetor.