Disa nga rastet kur të famshmit janë dënuar për krime të ndryshme!
Lancio • 20:42 23/09/2022
Në 'Lancio' nuk dëgjoni vetëm muzikë të mirë, por dhe informoheni me lajme, histori apo kuriozitete që nuk i dinit më parë. Në këtë episod Albana ka përzgjedhur disa nga rastet kur të famshmit janë dënuar për krime të ndryshme. Albana Ruçi Dj Ankloe
Naser Berisha komenton trendin e artistëve të rinj për të ripërpunuar këngët e vjetra!
Lancio 15:24 02/02/2023
Ngjarjet më të bujshme të javës që kanë ‘tronditur’ rrjetin në Lancio!
Lancio 16:59 01/02/2023
Ekskluzivisht për TAR, Dea Strica rrëfen për karrierën e saj artistike dhe jo vetëm!
Lancio 17:04 27/01/2023
Artisti që këndon në Athinë, Julio Imeri tregon për karrierën e tij dhe suksesin në Greqi!
Editori Sugjeron, Lancio 18:17 25/01/2023
Disa fakte interesante që ndoshta nuk i dini për këngëtaren me influencë botërore, Shakira!
Lancio 12:51 15/01/2023
Nga bashkëpunimi me Soni Malaj deri tek realizimi i projekteve të reja, Estto na zbulon gjithçka!
Lancio 17:24 13/01/2023
“Reperat e mëdhenj unë i ha për iftar”, Kennz Rushiti shpjegon kuptimin e deklaratës së tij!
Lancio 15:50 12/01/2023