Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Kasetat e Top Albania Radio-s kanë muzikën më të bukur! Këtë e thotë dhe Shega…
Vintage • 18:11 21/11/2021
Në videon e re të TAR Vintage do të shihni se Top Albania Radio ka me të vërtetë muzikën më të mirë. Aq të mira sa dhe Shega iu fut telasheve vetëm për t'i dëgjuar ato. Argëtohuni duke dëgjuar videon e plotë, e cila është punuar me shumë dashuri dhe përkushtim nga Saimir Kodra dhe Juli Binjaku
Mjaft u lodhët, mjafton të ndizni radion dhe të dëgjoni Top Albania-n!
Vintage 15:44 16/01/2022
Më në fund gjenden përgjigjet e pyetjeve të Kësulkuqes!
Vintage 17:11 09/01/2022
Një këngë për Top Albania Radio, nga skafistët vlonjatë!
Vintage 18:30 02/01/2022
Edhe skafistët vlonjatë dëgjojnë vetëm Top Albania Radio!
Vintage 13:06 26/12/2021
Prandaj i duan të gjithë sepse nuk ka si kasetat e Top Albania Radio-s!
Vintage 16:25 19/12/2021
Mos guxo ta ndërrosh stacionin e radios…
Vintage 15:33 12/12/2021
Për nderin që ka burri duhet të dëgjoni vetëm…
Vintage 16:01 05/12/2021