Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
“Pleqtë në miting”, ankesat vijnë plot humor vetëm në TAR Vintage!
Vintage • 14:02 01/08/2021
Si çdo të dielë i kushtojmë vëmendje të dashurve tanë të #radiomania, ku Top Albania Radio Vintage sjell video plot humor por duke trajtuar problematika apo stuata aktuale, por jo vetëm. Genti Pjetri Saimir Kodra
Cili është sekreti i fshehur pas Radio-s së gjetur?! Zbulojeni në “Qypi”!
Vintage 14:38 26/09/2021
Ky episod kaq humoristik i TAR Vintage, i quajtur “Hajria”, është për të mos u humbur!
Vintage 09:32 19/09/2021
Prefekti i Tiranës, Qazimi, ju mëson se çfarë ndodh nëse nuk ndiqni “Top Albania Radio-n”!
Vintage 17:54 12/09/2021
Cila është kënga e Top Albania Radio-s?! Zbuloni më shumë duke parë videon e TAR Vintage!
Vintage 16:11 05/09/2021
Për të vazhduar historinë e javës së kaluar, TAR Vintage sjell “Sali Protopapa II”, që sigurisht dhe ky episod nuk duhet humbur kurrsesi!
Vintage 17:00 29/08/2021
TAR Vintage këtë herë sjell episodin humoristik “Sali Protopapa” që nuk duhet humbur kurrsesi!
Vintage 12:08 22/08/2021
Video më e re e TAR Vintage titullohet “Prenga në Tiranë”!
Vintage 13:16 15/08/2021