Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
TAR Vintage vjen me videon më të re dhe argëtuese me titull “Peçi në Athinë”! Diçka ndryshe për të gjithë të apasionuarit e #radiomania!
Vintage • 16:32 04/07/2021
Si çdo herë, nuk mund të mungojë projekti më i dashur për të gjithë të apasionuarit e klasikëve të #radiomania, Top Albania Radio Vintage. Ku edhe sot sjell një video plot humor, e cila është punuar me shumë kujdes nga dy artistët tanë të dashur, Saimir Kodra dhe Gent Pjetri. Shiheni dhe shijojeni! Saimir Kodra Gent Pjetri
Top Albania Radio dëgjohet deri në… Kush nuk do të miksojë si Dj-të e TAR?!
Vintage 18:52 17/10/2021
Çfarë ndodh në të vërtetë brenda ushtrisë së TAR?! Si funksionojnë gjërat?!
Vintage 16:19 10/10/2021
“Top Albania Radio” ka ushtri?! Zbuloni se çfarë ndodh aty!
Vintage 16:14 03/10/2021
Cili është sekreti i fshehur pas Radio-s së gjetur?! Zbulojeni në “Qypi”!
Vintage 14:38 26/09/2021
Ky episod kaq humoristik i TAR Vintage, i quajtur “Hajria”, është për të mos u humbur!
Vintage 09:32 19/09/2021
Prefekti i Tiranës, Qazimi, ju mëson se çfarë ndodh nëse nuk ndiqni “Top Albania Radio-n”!
Vintage 17:54 12/09/2021
Cila është kënga e Top Albania Radio-s?! Zbuloni më shumë duke parë videon e TAR Vintage!
Vintage 16:11 05/09/2021