Zbuloni filmat më të rinj nga Cineplexx!
@ the Movies • 14:01 21/05/2022
Jeni kuriozë se çfarë filmash ka sjellë Cineplexx këtë javë për ju? Edi dhe Arta ju njohin me to. Arta Sinamati Edi Hallaçi Wizii Dj
Filmat motivues dhe inspirues, Blendi Salaj jep sugjerimet e tij!
@ the Movies 10:17 02/07/2022
Zbuloni filmat më të rinj që po transmetohen në Cineplexx!
@ the Movies 10:16 02/07/2022
“At The Movies” ju njeh me filmat më të rinj të Cineplexx!
@ the Movies 10:43 25/06/2022
Edmond Topi tregon gjithçka për edicionin e 9-të të Dea Open Air International Film Festival!
@ the Movies 10:22 25/06/2022
Zbuloni të rejat më të fundit nga bota e kinematografisë!
@ the Movies 10:43 18/06/2022
Zbuloni filmat më të rinj që po transmetohen në Cineplexx!
@ the Movies 10:39 18/06/2022
Edi dhe Arta na njohin me premierën e fundit të filmit nga Cineplexx!
@ the Movies 11:53 11/06/2022