Celebrities Gossip Music Showbiz

Bruce Springsteen shtyn të gjitha koncertet e tij, shkak problemet shëndetesore!

Bruce Springsteen është detyruar të shtyjë të gjithë turneun e tij të këtij viti. Artisti i njohur do të merrte pjesë në turneun botëror “Bruce Springsteen & the E Street Band”, por disa probleme që po përballet me shëndetin nuk e lejojnë të jetë i pranishëm. Edhe pse fillimisht kishte anuluar vetëm disa shfaqje për muajin shtator, në fund iu desh të shtynte të gjitha koncertet e këtij viti. Në një postim të publikuar në llogarinë zyrtare të artistit, tregohen arsyet e anulimit.

Bruce Springsteen vazhdon të shërohet në mënyrë të qëndrueshme nga sëmundja e ulçerës peptike javët e fundit dhe do të vazhdojë trajtimin gjatë pjesës tjetër të vitit, sipas këshillës së mjekut. Si masë paraprake, të gjitha datat e mbetura të turneut 2023 për Bruce Springsteen dhe E Street Band do të shtyhen për në 2024. Datat e riplanifikuara për secilin nga koncertet e vitit 2023, përfshirë ato të shtyra në fillim të këtij muaji, do të shpallen javën e ardhshme dhe të gjitha do të zhvillohen në vendet e tyre të planifikuara fillimisht. Kur shpallen datat e reja 2024, ata që nuk janë në gjendje të marrin pjesë në datën e re dhe kanë blerë biletat e tyre përmes kompanive zyrtare të biletave kanë 30 ditë për të kërkuar rimbursim. Të gjitha biletat për shfaqjet e shtyra do të mbeten të vlefshme për datat e reja që do të shpallen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bruce Springsteen (@springsteen)