Celebrities Gossip Showbiz

“Më parashikuan shtatzëninë me Dagzin”, Einxhel Shkira zbulon çfarë ndodhi pas “BBV2”!

“Cherry on Top” nga Bora Zemani ka nisur sonte rrugëtimin në ekranin e Top Channel. “Cherry on Top” është një program Prime Time, prej 90 minutash, i cili synon të bëjë bashkë në studio njerëz me profile të larta në profesionet e tyre, duke shkëmbyer përvojat dhe historitë e tyre të suksesit personal, pa patur egon apo dëshirën e protagonizmit.

E ftuara e kësaj nate në “Cherry on Top” ishte moderatorja Einxhel Shkira, e cila foli për jetën e saj pas një shkëputje të gjatë nga televizioni. Einxhel foli  pak për mëmësinë dhe filimet e shtatzanisë së saj, e cila ndodhi shumë shpejtë por ishte e dëshiruar nga ajo dhe se portalet e kanë treguar lajmin përpara se ajo ta dinte se ishte shtatzanë.

E dëshiroja, por kur ndodhi atëherë ishte thyerje tabu-je-se tani eshtë bërë zakon 1 muaj pas mbarimit të Bigut isha shtatzanë thamë ti nisnim provat po ja që qëlloi me të parën…Lajmet në portale dolën më para se ta dija unë që isha shtatzanë se di nga e dinin para meje … un kam bërë shaka me kto lajme dhe qeshja po kur bëra testin e pash që kishin të drejtë më parashikuar të ardhmen