Live From Tirana

Mirjana Kuka tregon si arriti të ruajë balancën mes familjes dhe karrierës

Në këtë puntatë të Live From Tirana, ku tema e diskutimin ishte “Gratë e suksesshme”, e ftuar ishte Mirjana Kuka, pionerja e hotelerisë private në Shqipëri. Ndër të tjera, ajo tregoi si arriti të ruajë balancën mes familjes e karrierës.

Mirjana Kuka
Ksenja Shoshaj
Klodiana Vata
Dj Wizii