Ardian Pojana

Pas pjesëmarrjes në reality-show “Big Brother 2”, në qershor të 2009 i bashkohet në prezantim Arbana Osmanit në emisionin radiofonik “Summer Time” në Top Albania Radio. Po ashtu në të njëjtin vit bëhet pjesë e emisionit radiofonik “Rikoshet”, në të cilin vazhdon ende të jetë drejtues i këtij programi së bashku me Florjan Binaj dhe Salsano Rrapin. Në 2010 drejton quiz-in “Leku te Dera” në spektaklin “E DIELL” në Top Channel. Në 2012 bëhet pjesë e emisionit investigativ “Fiks Fare”.