Do të hapen kutitë e Lezhës/ KQZ miraton kërkesën për 11 qendra votimi

Paraditen e nesërme Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve do të marrë pamjen e një KZAZ pasi në ambientet e saj do te hapen dhe numërohen kutitë e 11 qendrave te votimit të Lezhës. Në Lezhë Socialisti Pjerin Ndreu fitoi me 12 mijë e 100 vota diferencë përballë rivalit Eduard Ndocaj, por juristët e këtij të fundit paraqitën deklaratat noteriale të zgjedhësve të cilët kishin votuar kandidatin e konservatorëve vota e tyre nuk figuronte ne rezultatin përfundimtar të Lezhës.