Ledion Lico

Ledion Liço është moderator i dhjetra programeve televizive në

Top Channel “Shtojzovallet”, “Unplugged” “Rewind”, “Wake Up”, “Top-Fest”, “Big Brother”, “Top Awards”, duke qënë një nga moderatorët më të suksesshëm në vend, e padyshim më të famshmin e gjeneratës që përfaqëson.

Liço ka punuar si autor i Top Fest 12 (i fundit), Top Awards si edhe Producent ekzekutiv dhe drejtues i 6 edicioneve të “The Voice of Albania” si edhe “The Voice Kids” edicioni 2.

Në Top Albania Radio ai ka prezantuar dhe krijuar disa programe duke përmendur krijimin e ‘Live From Tirana’ dhe ‘Wake Up’ me Eno Popin, si edhe “A LIVE Night”, programi i vetëm me muzike LIVE në Radio.

Prej 4 sezoneve ai është autor dhe prezantues i #heinekensessions.