Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
300 Javë “The Top List” zbuloni cili ishte i pari në klasifikimin e parë!
TAR Exclusive • 19:35 11/09/2021
"The Top List" ka patur shumë ndryshime ndër vite, përpos artistëve që klasifikohen në të, edhe moderatorët kanë ndryshuar duke rikujtuar vitin 2015 ku emisioni më i dashur i muzikës drejtohej nga Jona Spahiu, Liesa Haxhiasllani dhe Ardit Murataj. Një periudhë shumë tensionuese kjo ku artistët kanë qenë në 'dyluftim' me njëri-tjetrin për të kryesuar 'Top List-ën'. Por në 20/12/2015 "The Top List" e ka kryesuar artisti 2TON me këngën "Ani nasht".
Garues me kombësi të ndryshme ndajnë eksperiencat, si dhe një copëz e TAR ndodhet aty! Çfarë është?!
TAR Exclusive 19:28 17/10/2021
Mariza Ikonomi vjen si kurrë më parë me koncertin e saj recital “Mariza dhe Qyteti”!
TAR Exclusive 08:58 29/09/2021
Çfarë ndodh në prapaskenat e koncertit të Mariza Ikonomit?! Personazhet zbulojnë shumë të pathëna…
TAR Exclusive 21:30 25/09/2021
Performanca e Be Svendsen dhe intervistat me VIP-at e ftuar në Bohemian Sophie Arena!
TAR Exclusive 20:09 18/09/2021
300 Javë The Top List, ja cili e hapi klasifikimin e parë në vitin 2015!
TAR Exclusive 19:53 11/09/2021
300 Javë “The Top List”, sigla hapëse!
TAR Exclusive 19:50 11/09/2021
300 Javë “The Top List” zbuloni cili ishte i pari në klasifikimin e parë!
TAR Exclusive 19:35 11/09/2021