Celebrities Gossip Showbiz

Aktori Alec Baldwin kujton kohët kur ishte i varur nga substancat narkotike!

Aktori i njohur Alec Baldwin ka folur së fundmi për të kaluarën e tij të trazuar me varësinë ndaj substancave narkotike. Aktori tregoi se ka 39 vite pa konsumuar drogë. Në një intervistë në podcastin Our Way With Paul Anka dhe Skip Bronson, 66-vjeçari u kthye në luftën e tij me alkoolin dhe abuzimin me substancat, të cilat ai i kishte trajtuar më parë në kujtimet e tij të vitit 2017.

Unë nuk e diskutoj shumë këtë. Unë e diskutoj atë herë pas here kur ka kuptim. Unë kam 39 vite esëll.

Aktori i “Rust” tha se problemi i tij filloi kur u transferua nga New York City në Los Angeles në 1983.

Por Baldwin pranon se kur ai ndaloi përdorimin e drogës, kjo çoi në varësinë nga alkooli, duke shpjeguar:

Për shkak se unë ndalova së konsumuari drogë, dëshira për të pirë u rrit. Unë fillova të pija. Nuk më mungon fare droga, por më mungon pija. Më pëlqen të pi.

Rikujtojmë se Baldwin u deklarua i pafajshëm për vrasjen e pavullnetshme dhe vdekjen e kineastes Halina Hutchins gjatë xhirimeve të filmit “Rust” në New Mexico në 2021. Aktori u lejua të qëndronte i lirë pa lirim me kusht në bazë të një marrëveshjeje për pranimin e fajësisë së arritur në Gjykatën e Parë të Qarkut në Santa Fe. Baldwin u akuzua fillimisht në korrik 2023 për të shtënat. Këto akuza u hodhën poshtë muaj më vonë bazuar në provat se çekiçi në revolver mund të ishte modifikuar, duke e lejuar atë të qëllonte pa e tërhequr këmbëzën.