HistoGri
HistoGri – Nelson Mandela, i vetëm kundër të gjithëve…

Në botë ka shumë histori të cilat shërbejnë për të njohur realitetin në kohë të…

HistoGri – Ana gri e yllit të 1001 personazheve, ikonës John Travolta!

Pjesa e errët, e fshehur, mbahet e mbuluar me mister automatikisht dhe me vitet që…

HistoGri – Historia misterioze dhe dramatike e Marlon Brando!

“HistoGri” është një program radiofonik që çdo javë sjell histori me një anë të errët…

HistoGri- Ana e errët e Edith Piaf dhe historia e saj e jetës!

Në HistoGri këtë herë është trajtuar një temë dramatike…por njëkohësisht dhe e bukur. Sepse është…

HistoGri – Historia e çuditshme e aktorit Heath Ledger dhe personazhit të 1001 dinamikave, Joker!

“HistoGri” është një program radiofonik që çdo javë sjell histori me një anë të errët…

HistoGri – Nga një program radiofonik në atë që u konsiderua si “Lufta e Botëve”…

Nëse pak më pare kemi folur mbi luftën e futbollit, atë të ndodhur mes El…

HistoGri – Lufta e Futbollit, të gjitha ngjarjet e errëta mes El Salvador dhe Honduras…

“Histogri” në “Top Albania Radio” është një program dokumentar e fiksioni bazuar në personazhe dhe…

HistoGri – Misteret e jetës dhe vdekjes së Elvis Presley! Çfarë e lidh atë me vrasjen e Presidentit Kenedi?!

Në episodin e parë të “HistoGri” u diskutua rreth një prej atyre historive të çuditshme,…

Mistere, skuta të errëta dhe histori konspiracioni! Gjithçka do të ndiqni në “HistoGri” me Eno Popin

Pas suksesit të programit “Dilema Sociale”, ku diskutoheshin mëdyshjet shoqërore të kohërave që jetojmë, Eno…