Luiza Gega kampione Evrope, shkarkimi i Gledis Nanos dhe zgjidhja ideale për kursimin e energjisë…
Dy të vërtetat e një lajmi • 15:00 06/09/2022
Kush mendon se ka një të vërtetë, gabon. Mund të ketë një diell, një hënë e qiell, por jo një të vërtetë. Jetojmë në një kohë kur secili ka të vërtetën e tij. Madje jetojmë në një kohë kur për një ngjarje ka dy ose më shumë të vërteta. A nuk ndodh kështu kur dëgjojmë llogjet e politikanëve nëpër foltore, sukseset e dyshimta të qeverisë, apo premtimet butaforike të opozitës? Edi Hallaçi Dj Saix
Një ngjarje dy të vërteta 04/12/2022
Dy të vërtetat e një lajmi 15:06 05/12/2022
Një ngjarje dy të vërteta 30/10/2022
Dy të vërtetat e një lajmi 00:16 01/11/2022
Dy të vërtetat e një lajmi 02/10/2022
Dy të vërtetat e një lajmi 19:32 03/10/2022
Një ngjarje dy të vërteta!
Dy të vërtetat e një lajmi 17:43 03/10/2022
Luiza Gega kampione Evrope, shkarkimi i Gledis Nanos dhe zgjidhja ideale për kursimin e energjisë…
Dy të vërtetat e një lajmi 15:00 06/09/2022
Hallet e Berishës e Metës dhe Akademia e Krifcës…
Dy të vërtetat e një lajmi 17:45 09/08/2022
Dy të vërtetat e një lajmi 03/07/2022
Dy të vërtetat e një lajmi 18:04 07/07/2022