Film & Tv

Po të na dëgjoni ne, këto filma më mirë mos i shihni me prindërit tuaj në dhomë… Kursejini vetes sikletin!

Të shikosh filma me prindërit është një gjë e bukur, që të ndihmon të rritesh dhe të kultivosh pasionet e përbashkëta, por ka disa që është më mirë të mos i shikoni me ta. Për një periudhë të gjatë të jetës, janë prindërit ata që krijojnë rrugën kulturore të secilit, qëkur rriten e vazhdojnë vetëm, duke formuar në mënyrë të pavarur shijet e tyre.

Por ajo që shfaqet në disa filma është vërtet e turpshme, kryesisht ajo seksuale, që të shikosh në divan me prindërit, për shumë arsye të ndryshme. Duke qenë se ka shumë filma të mirë në botë, këtu është një përzgjedhje e filmave që nuk duhet t’i shikoni me prindërit tuaj.

American Pie

Fifty Shades Of Grey

Nymphomaniac

Call Me By Your Name

American Beauty

Eyes Wide Shut

Gone Girl

Unfaithful

KIDS

The Blue Lagoon

American Psycho