Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Pse libri është më i bukur dhe i pëlqyer sesa filmi?
TAR Exclusive • 20:46 02/12/2021
Në projektin letrar "Vargjet e përjetshme" të prezantuar në TAR nga Denis Dyrnjaja, është shtruar pyetja se përse një libër është më i bukur se një realizim kinematografik? Denis Dyrnjaja Vera Bekteshi Besnik Mustafaj
Shijojeni natën e fundit të vitit nën shoqërinë e “Last Night”!
TAR Exclusive 22:37 31/12/2021
Përpos urimit, Kida ka një porosi për ju për vitin 2022!
TAR Exclusive 18:01 31/12/2021
Urimi më i veçantë vjen nga Ylli Limani për vitin 2022!
TAR Exclusive 17:53 31/12/2021
Ekskluzivisht për TAR/Një urim special për Vitin e Ri nga Elvana Gjata!
TAR Exclusive 17:04 31/12/2021
Urimi i artistit Muma për Vitin e Ri vjen ekskluzivisht për dëgjuesit e Top Albania Radio-s!
TAR Exclusive 16:46 31/12/2021
Ekskluzivisht për TAR/Ledri Vula ka një urim special për vitin 2022 për të gjithë ju!
TAR Exclusive 16:06 31/12/2021
Ekskluzivisht për TAR, Shpat Deda uron të gjithë publikun për vitin 2022!
TAR Exclusive 15:33 31/12/2021