Celebrities Film & Tv

Të jesh aktor nuk është aspak e lehtë! Ylli i filmit “The Batman” tregon sfidat e vështira me të cilat është hasur!

“The Batman” pikërisht ai me Robert Pattinson është tashmë një nga filmat më të pritur të vitit. Së bashku me Pattinson, Paul Dano të cilin e mbajmë mend edhe nga “There Will Be Blood” luan rolin e një prej armiqve të Batman, ekzaktësisht The Riddler.

Në një intervistë me “Entertainment Weekly”, Dano zbuloi se luajtja e rolit të Riddler-it ishte aq intensiv sa përfundoi duke humbur gjumin dhe duke pasur probleme shumë serioz ndërsa ishte i përfshirë në atë rol.

Kishte disa netë përreth që ndoshta nuk kam fjetur aq mirë sa do të kisha dashur. sepse ishte pak e vështirë për të dalë nga ky personazh. Duhet shumë energji për të arritur atje. Dhe kështu thuajse duhet ta përballoni atë pasi të jeni atje, sepse të ngjitesh lart e poshtë është disi e vështirë.

Dano thotë se një pjesë e arsyes që ai kishte probleme me gjumin ishte sepse ai do të mbështillej me mbështjellës plastik për të hyrë plotësisht në karakter meqenëse edhe Riddler-it nuk i pëlqen të lërë ADN-në në skenat e krimit.

Koka ime po rrihte nga nxehtësia për një moment. Unë shkova në shtëpi atë natë, pas ditës së parë të plotë në atë rol dhe pothuajse nuk mund të flija sepse kisha frikë nga ajo që po më ndodhte me kokën time. Ndiheshe si i ngjeshur nga djersa dhe nxehtësia dhe mungesa e oksigjenit. Ishte një ndjenjë e çmendur.

Shpesh herë ne mund të kemi hasur ose edhe mund të kemi dëgjuar se sa shumë sakrifica iu duhet aktorëve për t’u përfshirë në një rol të caktuar. Mund edhe të kujtojmë një rast kur Ryan Renolds ka thyer brinjët për shkak se po xhironte një nga skenat e filmit. Gjithësesi vlen të përmendet se pritet që filmi i ri i “Batman” të dalë në fillim të muajit mars.