Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
300 Javë The Top List, ja si nisi gjithçka në 20 dhjetor të vitit 2015!
TAR Exclusive • 18:48 11/09/2021
"Top Awards", klasifikimi i vetëm i muzikës moderne shqiptare ka nisur me 20 këngët më të preferuara në vitin 2015. Kiara Tito, Jona Spahiu dhe Ardit Murataj ju kanë sjellë çdo të dielë këngët më të dëgjuara. Kiara Tito Jona Spahiu Ardit Murataj
Aktorja e njohur Rita Lati rrëfen gjithçka rreth preferencave të saj për ekspozitën “Tie-In”!
TAR Exclusive 16:15 04/12/2021
Romina Ruda zbulon çdo detaj të realizimit të ekspozitës “Tie-In”!
TAR Exclusive 13:36 04/12/2021
Gjithçka që duhet të dini rreth ekspozitës “Tie-In”!
TAR Exclusive 13:35 04/12/2021
A ka diskriminim midis shkrimtarëve djem dhe atyre vajza?!
TAR Exclusive 21:11 02/12/2021
Në cilat raste autori i një libri është gjykues i keq?
TAR Exclusive 21:11 02/12/2021
A ka moshë letërsia?!
TAR Exclusive 21:00 02/12/2021
Pse libri është më i bukur dhe i pëlqyer sesa filmi?
TAR Exclusive 20:46 02/12/2021