Celebrities Gossip

12 muaj traumatik për Mbretëreshën Elizabeth, ja ku ndodhet ajo sipas ekspertit mbretëror!

Mbretëresha është drejtuar në vendin e saj privat në pasurinë Sandringham për të reflektuar pas 12 muajsh traumatik, ka thënë një ekspert mbretëror. Dje, fotografitë treguan Madhërinë e saj duke bërë pelegrinazhin emocional nga Kështjella Windsor në Sandringham për një qëndrim në vilën me pesë dhoma gjumi. Vila është vendi ku jetoi i ndjeri Princi Philip pas tërheqjes së tij nga jeta publike dhe është vendi ku Mbretëresha dhe burri i saj i dashur mund të pushonin së bashku.

Udhëtimi i saj vjen vetëm disa javë pasi Mbretëresha i hoqi titujt ushtarakë djalit të saj Princit Andrew dhe mësoi se nipi Princi Harry po fillonte një betejë ligjore kundër qeverisë së saj për sigurinë e tij. Duke folur për Mirror, biografi mbretëror Robert Jobson, shpjegoi se ka qenë prej kohësh një vend strehimi për Mbretëreshën. Ai tha:

Ferma e drurit e renditur në klasën II, e vendosur në një pjesë të izoluar të pronës së Mbretëreshës në Sandringham me pamje nga deti, ka qenë prej kohësh një vend për Mbretëreshën dhe bashkëshortin e saj të ndjerë Princin Philip. Është vendi ku Mbretëresha, Philip dhe katër fëmijët e tyre shkuan për t’u çlodhur për më shumë se 50 vjet.

Mbretëresha dihej se gatuante dhe madje bënte pjata gjatë kohës që qëndronte atje. Tani është vendi ku Madhëria e Saj, tashmë e ve, ka zgjedhur të shkojë për pak privatësi dhe reflektim pas 12 muajsh traumatik. Me orenditë e tij të thjeshta dhe zjarret e hapura, është shumë më pak formale se jeta në Windsor, Pallatin Buckingham dhe madje edhe Balmoral, megjithëse është mjaft i gjerë.