Bota

Elon Musk planifikon të mos lejojë përdoruesit e X të bllokojnë njëri-tjetrin!

Elon Musk vjen me risi të tjera për përdoruesit e X ose ish-Twitter!

Ai po planifikon të mos lejojë përdoruesit e tij të bllokojnë njëri-tjetrin.

Kjo vjen pas një postimit që bëri Tesla Owners Silicon Valley në platformë, ku shkroi: A ka ndonjëherë ndonjë arsye për të bllokuar dikë kundër heshtjes? Jepni arsyet tuaja.’

Të premten Musk u shpreh: Blloku do të fshihet si një veçori. Nuk ka kuptim!

Aktualisht, përdoruesit e X mund të bllokojnë të tjerët dhe t’i ndalojnë ata të shohin postimet e tyre ose t’i kontaktojnë ata me mesazh.

Nuk dihej se kur plani i Musk do të hyjë në fuqi.

Që kur bleu Twitter për 44 miliardë dollarë vitin e kaluar, Musk i ka dhënë platformës një rishikim të madh, nga rikthimi i përdoruesve që ishin ndaluar, deri te heqja e shenjave të verifikuara. Kohët e fundit, ai madje ndryshoi emrin nga Twitter në X dhe zëvendësoi logon ikonë të zogut blu me një X.

Disa përdorues nuk u pajtuan me idenë e re të Musk.