Film & Tv Gossip Lifestyle

Si duken personazhet e famshme të filmave nga epoka të ndryshme në të njëjtën moshë…

Industria e bukurisë ka ecur shumë përpara, pasi ka zgjeruar kufijtë e shërbimeve të kujdesit në dispozicion. Gratë moderne nuk humbasin asnjë shans për të përdorur të gjithë spektrin e procedurave të bukurisë për t’u dukur më të reja dhe më tërheqëse dhe kjo i ndihmon disa prej tyre sepse duken shumë më të reja në krahasim me njerëzit e tjerë të së njëjtës moshë.

Megjithatë, kujdesi i tepërt për veten nuk duket shumë i dobishëm, pasi ato fillojnë të duken më të vjetra se sa janë. ‘Bright Side’ ka krahasuar fotot e aktoreve të njohura të Hollywood-it dhe bukurosheve të sotme të Hollywood-it në të njëjtën moshë. Në disa raste, është e vështirë të thuash se janë bashkëmoshatare.

Grace Kelly dhe Margot Robbie, 24 vjeçe

Vivien Leigh dhe Zendaya, 25 vjeçe

Brigitte Bardot dhe Lindsay Lohan, 25 vjeçe

Rita Hayworth dhe Emma Watson, 25 vjeçe

Michèle Mercier dhe Anya Taylor-Joy, 25 vjeçe

Marilyn Monroe dhe Scarlett Johansson, 26 vjeçe

Ornella Muti dhe Emma Stone, 26 vjeçe

Audrey Hepburn dhe Dakota Johnson, 28 vjeçe

Ginger Rogers dhe Christina Aguilera, 32 vjeçe

Hedy Lamarr dhe Anne Hathaway, 33 vjeçe

Sophia Loren dhe Angelina Jolie, 35 vjeçe

Gina Lollobrigida dhe Natalie Portman, 37 vjeçe

Elizabeth Taylor dhe Dita von Teese, 37 vjeçe

Jane Fonda dhe Kate Winslet, 41 vjeçe

Marlene Dietrich dhe Sarah Jessica Parker, 44 vjeçe