Celebrities Fashion Showbiz

Yjet e famshëm me stilet e tyre unike shkëlqyen në eventin e modës ‘CFDA Awards’!

E gjithë industria e  modës mund që të festojë plotësisht arritjet e saj në natën e Çmimeve të Këshillit të Dizajnerëve të Modës të Amerikës. I quajtur “Oscars of Fashion”, eventi madhështor bën bashkë shumë prej artistëve nga fusha të ndryshme jo vetëm ato të modës por edhe nga bota e filmit, kinematografisë dhe muzikës.

Kjo shfaqje njeh arritjet artistike të të gjithë stilistëve, drejtorëve krijues dhe novatorëve që e mbajnë, promovojmë dhe sjellin risi nga biznesi i tyre. Duke pasur parasysh premisën e mbrëmjes, kodi i veshjes inkurajonte të jashtëzakonshmen. Edhe kur veshjet e tyre janë të mbushura me ngjyra dhe të mbushura me detaje, njerëzit që dallohen në CFDA respektojnë kodet e përcaktuara të stilit amerikan. Jeni kuriozë që të shikoni të gjithë yjet që arritën të shkëlqenin dhe të merrnin vëmendjen e të gjithëve?

1. Tom Ford dhe Dapper Dan
2. Anya Taylor-Joy
3. Amanda Murphy
4. J Balvin
5. Julia Fox
6. Emily Ratajkowski dhe Nina Garcia
7. Zendaya
8. Sara Ziff
9. Drew Barrymore dhe Chloe Fineman
10. Richie Khan dhe Chioma Nnadi