Lancio Music

Zbuloni ‘top 5’ këngët që kryesojnë për këtë javë në Mbretërinë e Bashkuar!

“Lancio” është emisioni muzikor në Top Albania Radio, i cili nën moderimin e Albana Ruçi, ju shoqëron me këngët më të pëlqyera dhe të klikuara, si dhe me klasifikimet e hiteve muzikore shqiptare dhe ndërkombëtare. Për sa i përket së martës, në “Lancio” ju do të ndiqni 5 hitet muzikore që kryesojnë për këtë javë në Mbretërinë e Bashkuar.

Klasifikimi i kësaj jave vjen me disa ndryshime, por vendi i parë mbetet i njejti. Për ta konkretizuar gjithçka, ndiqni renditjen e mëposhtme të 5 këngëve më të mira në Mbretërinë e Bashkuar!

5. FIRST CLASS – JACK HARLOW

4. ABOUT DAMN TIME – LIZZO

3. GO – CAT BURNS

2. SPACE MAN – SAM RYDER

1.AS IT WAS – HARRY STYLES