Lancio Music

5 albumet që qëndrojnë në krye të klasifikimit italian!

Muzika është një art i mrekullueshëm që fal vetëm qetësi dhe paqe. E kur bëhet fjalë për muzikë të mirë, në Top Albania Radio përmendim “Lancio”, emisionin radiofonik që promovon muzikën ndërkombëtare dhe atë shqiptare. Nën moderimin e Albana Ruçi, ky emision ka për detyrë vetëm t’ju informojë rreth muzikës së mirë dhe t’ju argëtojë sa më shumë.

E teksa përmendim informimin ne po ju njohim me pesë albumet që qëndrojnë në krye të klasifikimit në Itali për këtë javë. Bëhet fjalë për pesë albume shumë të suksesshme nga artistë të dashur dhe të pëlqyer në Itali që mund t’i ndiqni në renditjen më poshtë.

5.Ghali – SENSAZIONE ULTRA

4.Sangiovanni – Cadere volare

3.BLANCO – BLU CELESTE

2.RKOMI– TAXI DRIVER

1.IL GIORNO IN CUI HO SMESSO DI PENSARE – IRAMA