Fashion Lifestyle

Disa mësime për stilin e sezonit të festave nga burrat e veshur më mirë!

“Mos dilni nga shtëpia nëse do të vishni këto rroba,” është një frazë mjaft e goditur që gjen vend kudo. Stilet e prindërimit janë zhvilluar disi në vitet e fundit që nga koha kur u ‘shpik’ kjo frazë. Sa i përket veshjes së festës, është edhe më e vështirë për t’u përballur me këtë. Ajo që kantautori Troye Sivan u pa që kishte veshur në YSL Beauty Party në Paris këtë shtator – ose, sinqerisht, në çdo rast që kërkon që ai të largohet nga shtëpia, – do të bënte që të gjithë të kthenin kokat.

Një këmishë transparente padyshim nuk është për të gjithë. Megjithatë, me sezonin e festave në prag, është një opsion për ata që janë të giximshëm. Sivan përshtatet plotësisht në këtë stil, duke e kombinuar të tijën me pantallona lëkure, gjë që mund ta bësh kur modelon për SAINT LAURENT. Dhe ndërsa marka e famshme pariziane është vendi ku duhet t’i drejtoheni vërtet kësaj pamjeje, një pjesë e ngjashme do të shtonte gjithashtu një lulëzim modern nën një xhaketë sportive ose xhakete kostumi – dhe pa e veshur plotësisht pa këmishë. Sido që të jetë, mund të jetë e vlefshme që së pari të kontrolloni qimet në gjoks…

Duke folur për kostumin, Oscar Isaac, si gjithmonë, ofron gjithashtu një lexim të besueshëm barometrik të asaj se çfarë duhet të veshë një mashkull sot në një ngjarje shoqërore – në këtë rast, një darkë me zotin Haider Ackermann gjatë Javës së Modës në Nju Jork. Ndoshta më konvencionale, është ende rock’n’roll në mënyrën e vet. Një bluzë e bardhë dhe shamia e xhepit po ashtu e bardhë thyejnë mjeshtërisht kostumin e Thom Browne.

Diku tjetër, modeli dhe poeti Z. Deon Hinton kombinon në mënyrë perfekte xhaketën në ngjyrën kafe. Ndërkohë që kjo pjesë ofron supet e gjera dhe belin e mbërthyer të ‘burrit ideal’, ajo funksionon edhe me xhinset me përmasa oversize, të cilat këtu i bëjnë jehonë tonit tokësor.

Nuk ka rregulla të përcaktuara për veshjen e festave, ashtu siç nuk ka rregulla të përcaktuara për festat – kjo është ajo që i bëjnë festat e mira, mungesa e rregullave. Nëse misioni juaj është të dilni dhe të kënaqeni, atëherë kjo duhet të fillojë me atë që vishni. Megjithatë, ne do të ofrojmë këtë këshillë të vetme, bazuar në gjithçka që kemi mësuar më lart: lloji më i mirë i veshjes është gjithmonë ai në të cilin ndiheni të sigurt.