Celebrities

Ekskluzivisht për TAR/Alban Skënderaj vjen me një urim për të gjithë shqiptarët!

Sot në “Maratonën e 100 Këngëve më të mira të Vitit” ishtë i ftuar nëpërmjet një lidhjeje telefonike këngëtari i njohur Alban Skënderaj i cili i uroi të gjithë shqiptarët për Vitin e Ri me këto fjalë:

Përshëndetje unë jam Alban Skënderaj dhe ju po ndiqni “Maratonën e 100 Këngëve më të mira të Vitit” në Top Albana Radio. Gëzuar festat të gjithë dëgjuesve të ‘Top Albania Radio’ dhe të gjithë shqiptarëve kudo ku jetojnë.