Aktualitet Politikë

Këshillimi Kombëtar, Rama bën publike pyetjen e 10-të/ Çfarë duhet të ndodhë me gjyqtarët dhe prokurorët që nuk e kanë kaluar vettingun?

Në kuadër të Këshillimit Kombëtar, Kryeministri Edi Rama ka bërë publike pyetjen e 10, që ka lidhje me prokurorët dhe gjyqtarët, të cilët nuk e kanë kaluar vettingun. Për këtë kryeministri Edi Rama kërkon opinionin e shqiptarëve, ndërsa ngre pyetjen:

Potimi i Edi Rames

KËSHILLIMI KOMBËTAR / PYETJA 10

Me falenderimin e madh për 30.048 bashkëqytetarët e bashkëqytetaret, kudo ndodhen, që janë përfshirë deri tani në Këshillimin Kombëtar, duke e plotësuar pyetësorin online, ju ftoj të gjithëve të bëheni pjesë e këtij kuvendimi popullor për çështje me rëndësi strategjike për Shtëpinë tonë Shqipërinë🇦🇱

Jepni opinionet tuaja duke klikuar këtu👉 https://keshillimikombetar.al/

#LeTëDëgjojmëNjëriTjetrin