Celebrities Gossip Showbiz

Kush është James Bond i ri?! Një tjetër emër aludohet…

Idris Elba ka qenë pjesë e bisedës se kush do të marrë përfundimisht rolin e James Bond në serinë e njohur të filmave, ka zbuluar shefi i ekskluzivitetit 007. Ai vjen pas largimit të Daniel Craig, me “No Time to Die” që shërben si filmi i tij i fundit si rol që kur u bë Bond në Casino Royale (2006).

Ai ka luajtur rolin e agjentit sekret ikonik, i cili u krijua nga autori i ndjerë Ian Fleming, në gjithsej pesë filma gjatë 15 viteve të fundit, por nuk do të kthehet si ky personazh në të ardhmen. Largimi i Craig ka çuar në spekulime se kush do të jetë zëvendësuesi i tij, me aktorë të ndryshëm të dyshuar nga fansat, duke përfshirë Elba.

Producentja e ekskluzivitetit Barbara Broccoli, e cila është bashkëpronarë e “Eon Productions”, ka zbuluar se Elba ka treguar se kush do ta marrë përsipër në një kast të ardhshëm. Ajo e pranoi në podkast më parë gjatë kësaj jave, duke u shfaqur në një episod përkrah vëllait të saj dhe producentit Michael G. Wilson. E pyetur nëse kanë pasur ndonjë bisedë me aktorin për rolin, Broccoli u përgjigj:

Epo, ne e njohim Idris, jemi miq me të dhe ai është një aktor i mrekullueshëm. E dini, ka qenë pjesë e bisedës, por është gjithmonë e vështirë të bësh bisedë kur ke dikë në vend.

Broccoli, vajza e producentit të ndjerë të Bond, Albert R. Broccoli, megjithatë tha se duan të jetojnë në momentin kështu që diskutimet për zëvendësimin e Craig nuk janë prioritet. Ajo tha se derisa “No Time to Die” të ketë mbaruar dhe ata të kenë qenë në gjendje të korrin përfitimet e mandatit të Craig, ata nuk do të mendojnë ose flasin për askënd tjetër.