Horoskopi Tech

Për të gjithë të apasionuarit pas astrologjisë, ne kemi aplikacionin e duhur për ju!

Co-Star, krijuesi i një aplikacioni astrologjik, ka mbledhur 15 milionë dollarë në financimin e Serisë A të udhëhequr nga Spark Capital, me Maveron, Fondin e Themeluesve dhe të gjithë investitorët ekzistues gjithashtu pjesëmarrës.

Kompania shprehet se ka më shumë se 20 milionë shkarkime pa ndonjë përpjekje reale marketingu dhe është shkarkuar nga një e katërta e të gjitha vajzave të moshës 18-25 vjeçe në SHBA.

Co-Star është pjesë e shpërthimit të fundit të popullaritetit për astrologjinë, me një mori aplikacionesh që fitojnë popullaritet gjatë viteve të fundit.

“Është shumë më tepër si të ulesh në një divan me miqtë e tu më të mirë dhe të flasësh për veten pa gjykuar,” kështu shprehet Axios bashkë-themeluesja dhe CEO e Co-Star Banu Guler, duke shtuar se ajo e sheh astrologjinë si një gjuhë dhe kornizë. për të kuptuar dhe diskutuar veten.

Aplikacioni u ofron përdoruesve horoskopë të personalizuar dhe përmbajtje të tjera dhe i lejon ata të lidhen me miqtë e tjerë në aplikacion për të ndarë informacione me astrologjinë. (Megjithatë, përdoruesit kanë qenë më pak socialë dhe e kanë përdorur aplikacionin më shumë për vetë-reflektim gjatë pandemisë së vitit të kaluar, sipas Guler.)

Kompania planifikon të hapë abonimet (përveç blerjeve individuale të përmbajtjes që shet aktualisht) më vonë këtë vit, megjithëse Guler nuk pranoi të ndajë më shumë detaje rreth asaj që Co-Star po punon. Ajo gjithashtu planifikon të përdorë fondet e saj të reja për të zgjeruar ekipin e saj dhe për të shtuar veçori të reja të produktit.

Pyetja nuk është nëse astrologjia është e vërtetë, pyetja është nëse efektet janë reale… A është një mjet legjitim për kujdesin ndaj vetes dhe përgjigja është po.