Përpos urimit, Kida ka një porosi për ju për vitin 2022!

Sot në “Maratonën e 100 Këngëve më të mira të Vitit”, nuk mund të mungonte edhe urimi me anë të një mesazhi zanor i këngëtares, Kida e cila padyshim pati një vit mëse të suksesshëm. Kida, krahas urimit ka dhe një porosi për ju…

Hey, përshëndetje! Jam Kida. Shpresoj që ky vit ka qenë i mbarë për ju. Për mua ka qenë një vit i mrekullueshëm. Shpresoj që vitin tjetër me pas shëndet, sukses e gjithë të mirat dhe vazhdoni me dëgju’ Top Albania Radio. Ju dua shumë!