Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Celebrities Gossip

Princi William rrëfen vështirësitë gjatë punës së tij si pilot i Ambulancës Ajrore!

Princi William zbuloi se nuk donte të rëndonte gruan Kate dhe familjen e tij me streset dhe sforcimet e punës së tij si pilot i Ambulancës Ajrore, ndërsa nisi një skemë të shëndetit mendor për urgjencën. Duka i Kembrixhit, i cili fluturoi për dy vjet me Ambulancën Ajrore të Anglisë Lindore deri në vitin 2017, tha se ndjente një solidaritet të madh me ekipin e tij, por se ai luftoi se si të përpunonte përvojat e tij në shtëpi.

Unë shpesh mendoj për kohën time kur punoja për Ambulancën Ajrore të Anglisë Lindore. Më kujtohet presioni i pjesëmarrjes në thirrjet në kushtet më stresuese, ndonjëherë me përfundime tragjike.

Mbaj mend ndjenjën e solidaritetit me ekipin tim, duke u bashkuar për të bërë më të mirën që mundëm dhe duke ndarë peshën e përgjegjësisë. Mbaj mend gjithashtu se u ktheva në shtëpi me streset dhe sforcimet e ditës që më rëndonin mendjen dhe doja të shmangia ngarkimin e familjes sime me atë që kisha parë.

William iu bashkua Komisioneres së Policisë së Met, Cressida Dick dhe Sekretarit të Shëndetit dhe Kujdesit Social Sajid Javid në këtë ngjarje, ku ai zbuloi shërbimin “Blue Light Together” për urgjencën. “Blue Light Together” përfshin informacione dhe këshilla të specializuara për të ndihmuar urgjencën me shëndetin mendor, histori të jetës reale dhe këshilla nga personeli në shërbim, dhe udhëzues për punëdhënësit në mënyrë që ata të mund të mbështesin mirëqenien e njerëzve të tyre.