Celebrities Fashion

Pse viti 2021 u bë viti i flokëve në ngjyrë gri?

Kryesisht për mirë, por ndonjëherë edhe për keq, 2021 ishte viti që flokët në ngjyrë gri u bënë një fenomen kulturor. Në varësi të kontekstit, ai u përshëndet nga një numër i madh i grave të profilit të lartë që janë shfaqur me fije të reja të argjendta dhe kanë pasur një vlerësim shumë ndryshe ose në rrethana më pak progresive, janë kritikuar, më së shumti rreth serialit të ri “Sex and the City And Just Like That….”

Gazetat po raportonin pa frymë se disa prej jush kishin flokë gri.

Këto ishin fjalët që tha Kelly Ripa dhe Cynthia Nixon, e cila e këmbeu ndryshimin e flokëve të kuq me thinjat e saj natyrale si Miranda, gjatë një interviste të fundit në Live me Kelly dhe Ryan. Ajo, natyrisht, po i referohej komentit të moshës që ka rrethuar aktorët më të mëdhenj. Për të cilën Nixon u përgjigj:

Epo, Michael Patrick King, i cili është shkrimtari dhe regjisori ynë kryesor tha: “E dini, shumë gra gjatë pandemisë, ato nuk mund të dilnin në sallon bukurie dhe vendosën t’i bënin flokët gri dhe më pas vendosën se u pëlqente. Pra, nëse do të ishte një nga gratë, ne mendojmë se do të ishte Miranda.”

Gjithmonë zëri i ndjenjave tona kolektive, Sarah Jessica Parker pati replikën përfundimtare të zhurmshme si përgjigje ndaj muhabetit që zhvilloi kasti:

Unë e di se si dukem. Nuk kam zgjidhje. Çfarë do të bëj për këtë? Të ndaloj plakjen? Të zhdukem?

Biseda rreth kastit të “And Just Like That… ” ishte vetëm pika e fundit e diskutimit rreth flokëve gri që po ndodh në mes të pandemisë globale në vazhdim. Ndërsa idealet e vjetra të bukurisë të orientuara nga të rinjtë po largohen ngadalë, ka më shumë gra që përqafojnë grinë e tyre se kurrë më parë tani.