Horoskopi Lifestyle

Shenjat më cinike të zodiakut!

A njihni dikë që përpiqet të bëhet gjithmonë viktimë dhe që fajëson të tjerët për gabimet e tyre? Ai person ka të ngjarë të jetë pjesë e këtyre katër shenjave të zodiakut:

Gaforrja

Gaforret janë disa nga njerëzit më të viktimizuar që keni takuar ndonjëherë. Përveç që përpiqen të heqin qafe çdo lloj përgjegjësie, ata bëjnë më të mirën për ta nxjerrë veten të pafajshëm, “kur ata duan vërtet diçka nga ti”. Ndërsa kjo është kënaqësi disa herë, kur bëhet zakon mund të dëmtojë ata që ju rrethojnë.

Peshorja

Peshorja nuk është shembulli më i mirë i përgjegjësisë dhe përkushtimit. Në praktikë, kjo do të thotë se të lindurit nën këtë shenjë do të përpiqen të kalojnë në të gjitha detyrat më komplekse, si dhe për gjithçka do të fajësojnë këdo që është pranë. Ata mund të krijojnë një mijë justifikime pse nuk janë në gjendje të bëjnë diçka ose pse nuk meritojnë të lihen përgjegjës për diçka që u është dorëzuar atyre. Truri juaj po punon, prandaj mendohuni mirë para se të besoni ndonjë gjë që ju thuhet.

Akrepi

Akrepët janë njerëz me të vërtetë të zgjuar dhe të vëmendshëm ndaj gjithçkaje që po ndodh dhe e përdorin atë në avantazhin e tyre, veçanërisht kur përpiqen të anashkalojnë situata të caktuara. Nëse një Akrep dëshiron të luajë viktimën, ai do të përdorë të gjitha armët e tij për të qenë viktima e përsosur dhe për t’i bindur të gjithë për pafajësinë e tij. Kini kujdes nga ta, pasi janë mjeshtra për t’ju mbajtur pranë dhe mund t’ju dëmtojnë rëndë.

Peshqit

Për disa Peshq, viktimizimi mund të jetë pjesë e stilit të tyre të jetesës. Ata janë mësuar aq shumë saqë as nuk e kuptojnë kur e luajnë atë rol. Duhet të jeni shumë të zgjuar për të identifikuar këtë tipar të sjelljes tek Peshqit dhe nëse keni mundësi, ikni shpejt, pasi ata mund t’ju manipulojnë lehtë me mënyrën e tyre të ëmbël dhe fjalët e këndshme.