Celebrities Film & Tv

Tani jo si muzikant por si aktor, Harry Styles ka dy fjalë për të thënë!

Edhe pse filmi i gjigantit “Marvel” me titull “Eternals” doli në muajin nëtor të vitit të kaluar, ai vazhdon që edhe sot të jetë nën qendër të vëmendjes. Jo vetëm historia e filmit, por edhe aktorët vazhdojnë që të komentohen në lidhje me rolin e tyre.

Ndër ta është edhe këngëtari i njohur dhe mjaft i dashur në të gjithë botën Harry Styles. Këngëtari, i cili do të shfaqet në filmin e ardhshëm të Wilde, “Don’t Worry Darling” plus dramën “My Policeman”, së fundmi është shprehur se i pëlqen “sfida” e aktrimit.

Më pëlqen të sfidoj veten dhe të bëj diçka ndryshe, dhe filmat janë padyshim aty ku ndihem më shumë jashtë zonës sime të rehatisë. Po vij nga muzika ku nuk mendoj se të gjithë e dinë se si funksionon, por jam disi në zonën time të komfortit! Por në filma, kur shfaqem, jam djali i ri. Nuk kam qenë një aktor për një kohë të gjatë dhe kjo është me të vërtetë fantastike, ndihem sikur kam mësuar kaq shumë dhe jeta ka të bëjë me të mësuarit.

Në një intervistë në muajin tetor me Empire edhe regjisorja e “Eternals” Zhao tha se ajo e dinte që Styles ishte ai që luante Erosin në filmin e saj që në fillim. Ajo shpjegoi se:

Ky është personazhi që kisha në mendjen time. Por asnjëherë nuk i thashë Presidentit të Marvel Studios, Kevin Feige “Ja ku është personazhi. Le të gjejmë një aktor”. Për mua, ishte një marrëveshje paketë. Duhet të ishte Harry. Kështu ia tregova Kevinit.

Styles, shfaqja surprizë e të cilit në film nuk vjen deri në fund, foli për kohën e tij duke punuar në “Eternals” në një intervistë në nëntor me revistën Dazed.

Unë jam vetëm në fund të fundit. Por kush nuk u rrit duke dashur të bëhej një superhero, e dini? Ishte një përvojë e mrekullueshme dhe jam shumë mirënjohës që kam filluar të punoj me regjisoren Chloé Zhao.