Botë e Çuditshme

Të dalësh e fituar nga takimi i parë, gruaja habit me historinë e saj!

Një grua në TikTok i ka çuar historitë unike të takimeve të para në një nivel krejt tjetër. Katër vjet pasi takoi një djalë në një takim të parë, një grua ka pohuar se ajo është ende duke përdorur llogarinë e tij Netflix, edhe pse ajo nuk ka folur me të që atëherë.

Pia Blossom shkoi në platformën e ndarjes së videove për të ndarë përvojën e çuditshme por gazmore që mori nga takimi. Në videon, e cila është parë mbi pesëmbëdhjetë milionë herë deri më sot, TikToker tregoi se si ajo dhe djali me të cilin doli Liam po diskutonin për serialin e njohur dhe të preferuar të fansave “Stranger Things”. Ajo tha:

Në vitin 2018, isha në një takim me një djalë që më pyeti nëse kisha parë “Stranger Things”. Unë thashë, “Jo, unë nuk kam Netflix”. Ai tha: “Çfarë? Kush nuk ka Netflix?” Pra, ai më bëri një profil në Netflix-in e tij, më pas u fut në të në telefonin tim dhe shtypi “Lejo të gjitha pajisjet”, shtoi Pia.

Unë nuk e kam parë atë burrë që nga ajo ditë dhe jam takuar me shumë burra të tjerë. Dhe padyshim, çdo djalë me të cilin jam takuar ka thënë: “Përdor Netflix-in tim, pse e ke Netflix-in e këtij djali të rastësishëm?” Në disa mënyra, ky djalë, numrin e të cilit nuk e kam më, ka qenë njeriu më konstant në jetën time.