Homazh Picassos, Moschino sjell pikturat në veshje

Jeremy Scott, stilisti i Moschino, shpalosi ngjyrat e larmishme në pasarelat e javës së modës në Milano. Vizioni i drejtorit krijues të markës, këtë radhë erdhi si një vepër autentike arti, i frymëzuar nga Pikaso. Java e modës në Milano, pason atë në londër dhe përgjatë ditës, të tjerë emra të mëdhenj, përfshirë edhe Versacen, do të mbushin pasarelat.