Ministri Xhafaj takim me Kryeministrin Rama

Pas akuzave dhe protestave të Opozitës për Agron Xhafajn, Ministri i Brendshëm është thirrur në një takim në kryeministri me kreun e Qeverisë. Mësohet se takimi është fokusuar pikërisht te zhvillimet e fundit për vëllanë e Fatmir Xhafajt. Më herët Kryeministri Rama deklaroi se “Nuk do ta lëshojë Ministrin e Brendshëm”.