Sulmohet një qendër votimi në Tropojë, policia shoqëron 8 persona

Ndërkaq sa i përket një situate të ngjashme të regjistruar në Tropojë ku banorët shkatërruan një qendër votimi, policia shoqëroi 8 persona. Ndërkaq mësohet se dhe 9 persona të tjerë janë në pritje për tu shoqëruar. Ata akuzohen për dëmtim prone dhe pengim të forcave të policisë.