Lifestyle

3 ‘rregullat e arta’ për fansat e nudizmit në plazh!

Ata që guxojnë të zhvishen dhe të notojnë lakuriq, betohen për lirinë totale të përvojës. Në fakt, ka edhe një ditë çdo verë të dedikuar për këtë si e shtuna e dytë e korrikut njihet si Dita Ndërkombëtare Skinny Dipping dhe feston përvojën çliruese të notit natyral, nudo. Ndërkohë, ka 3 gjëra që janë të rëndësishme për t’u konsideruar para se të notoni lakuriq.

1.Vendndodhja

Ju duhet të bëni kërkimin tuaj për t’u siguruar që zhytja të lejohet në zonën ku do të shkoni. Edhe pse ne nuk rekomandojmë kurrë shkeljen e ligjit, nëse jeni duke shkuar diku që mund të mos jetë plotësisht i ligjshëm, bëni një rishikim të vogël për të vëzhguar zonën dhe sigurohuni që mund të bëni notin tuaj lakuriq.

2.Koha e ditës

Nëse keni ndonjë shqetësim në lidhje me privatësinë ose për t’u parë, është më mirë të bëni zhytje gjatë natës. Është në rregull nëse nuk jeni nga ata që zhyteni lakuriq para të tjerëve. Natën në përgjithësi ka shumë më pak njerëz përreth.

3.Peshqiri

Natyrisht, ne të gjithë e kemi parë makthin e filmit ku dikush zhytet lakuriq dhe i vjedhin rrobat, por shpresojmë se shanset që kjo të ndodhë me ju janë të pakta. Mund të jetë një dhimbje të tërheqësh përsëri rrobat kur je i lagur dhe të duhet shumë më tepër kohë për t’u mbuluar pasi të dalësh nga uji. Peshqiri do t’ju ofrojë një privatësi të shpejtë nëse dëshironi. Plus, nëse jeni veçanërisht duke notuar natën, do të dëshironi të ngroheni shpejt.