Celebrities Film & Tv Showbiz

34 kilogramë më pak, le të ndalemi pak te transformimi drastik i aktorit Jim Hopper!

Personazhi i njohur i “Stranger Things”, Jim Hopper, ka folur së fundmi për një ndryshim drastik në pamjen e tij, pasi ka humbur plot 34 kilogramë. David Harbour, i cili luan rolin e oficerit të policisë imagjinare të Hawkins, Indiana, e trajtoi transformimin e tij mahnitës nga një njeri i dashur në një person krejtësisht tjetër në një postim në Instagram.

Shumë prej jush kanë pyetur për transformimin fizik të Hopper nga sezoni 3 në sezonin 4. Trajneri im @davidhigginslondon punoi me mua për tetë muaj për të bërë transformimin dhe më pas një vit tjetër gjatë pandemisë. Ishte një udhëtim i vështirë dhe emocionues, ndryshimi i dietës dhe planeve të stërvitjes (ose mungesa e tyre).

47-vjeçari tha se humbi më shumë se 34 kilogramë kur nisi xhirimet e sezonit të katërt. Rikujtojmë se së fundmi  Netflix është akuzuar se ka shfrytëzuar Holokaustin duke filmuar një pjesë të shfaqjes së tij të famshme fantastiko-shkencore “Stranger Things” në një burg famëkeq lituanez që dikur mbante viktima të Gestapos.

Në sezonin e fundit, i cili ka qenë një nga sukseset më të mëdha globale të shërbimit të transmetimit, një personazh i shquar goditet ashpër nga rojet ruse dhe burgoset në qeli të largët. Disa nga këto skena, në fakt, janë xhiruar në ish-burgun Lukiskes në Vilnius, i cili u përdor nga policia sekrete naziste dhe sovjetike për të ndaluar hebrenjtë, partizanët polakë dhe kundërshtarë të tjerë të regjimeve totalitare. Ai u mbyll në vitin 2019 dhe që atëherë është përdorur për të organizuar koncerte dhe ngjarje të drejtpërdrejta.