Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Celebrities Design Gossip Showbiz

Artisti që krijon kolazhe me foto të të famshmëve në mosha të ndryshme…

Nostalgjia është një emocion që na ndihmon të pushojmë mes problemeve të përditshme. Artisti Ard Gelinck na jep këtë mundësi duke krijuar kolazhe fotografish që përshkruajnë të famshëm në rininë e tyre dhe moshën aktuale për të treguar se sa shpejt fluturon koha.

Ne jemi të mahnitur se sa shpejt ndryshon gjithçka, përfshirë fytyrat e të famshëmve tanë të preferuar. Njihuni me disa prej tyre:

Jennifer Aniston
Haley Joel Osment
Geri Halliwell
Arnold Schwarzenegger
Robert Downey Jr.
Matt LeBlanc
Jennifer Lopez
Courteney Cox
Lady Gaga
Cher
Halle Berry
Celine Dion
Jason Momoa
Will Smith
Robert De Niro
Mariah Carey

 

Kylie Minogue