Celebrities Film & Tv

Ben Affleck ka dy fjalë për aktorin Matt Damon!

Ben Affleck ka vlerësuar shokun dhe njëkohësisht bashkëpunëtorin e tij Matt Damon, që e ndihmoi atë të dilte nga situata pas punës së tij në “Justice League” të vitit 2017. Në një bisedë të fundit me Damon për “Entertainment Weekly”, Affleck i tha mikut të tij se ai kishte një “ndikim kryesor” në “vendimin” e Affleck për t’u siguruar që ai të punonte vetëm për gjërat që i pëlqejnë duke ecur përpara.

Aktori i cili të mërkurën mori një nominim për çmimin SAG për performancën e tij në filmin e drejtuar nga George Clooney me titull “The Tender Bar”, tha se:

Dua të bëj gjërat që do të më sillnin gëzim gjithmonë.

Filmi i Ridley Scott i vitit 2021,” The Last Duel”, Affleck dhe Damon e shkruan bashkë dhe luajtën së bashku.

U argëtova çdo ditë në këtë film. Unë nuk isha ylli, nuk isha i pëlqyeshëm. Unë isha një armik. Nuk isha si të gjitha gjërat që mendoja se duhej të isha kur fillova dhe megjithatë ishte një përvojë e mrekullueshme. Dhe e gjitha ishte thjesht se gjëra që erdhën përpara dhe unë nuk po i ndiqja.

Në një profil të Damonit në ‘GQ’ të publikuar shtatorin e kaluar, Affleck lavdëroi mikun e tij, duke thënë:

Shëndeti im mendor përfitoi vërtet nga të paturit të dikujt me të cilin u rrita dhe e njihja që fëmijë, i cili gjithashtu po kalonte diçka të ngjashme, ky rrugëtim 20-vjeçar i të qenit në sy të publikut me bëri të reflektoja për të sinqerisht, të bisedoja me të, të isha vetvetja, me të cilët e dija pse ishim miq, pse ai ishte i interesuar dhe më donte, pse unë e donte atë.Unë shpesh mendoj për njerëzit që sapo bëhen të suksesshëm dhe më pas futen në këtë, mendoj, ‘Si e bëjnë këtë pa pasur dikë me të cilin mund të flasin? Kujt mund t’i besojnë? Kush i njihte ata më parë?’ Ka qenë një pasuri e tillë për mua  dhe shpresoj, për Matt nga kjo marrëdhënie që kemi pasur.