Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Celebrities Dita e 8 Gossip

Jerina Lalaj: “Kam qenë 16 vite e martuar me një zotëri që e doja shumë!”

E ftuar në “Dita e 8”, Jerina Lalaj, e cila së fundmi ka qenë dhe opinioniste në një emision dashurie, u shpreh në mënyrë shumë të sinqertë për një lidhje të saj të përfunduar.

Lalaj tha se ka qenë pothuajse e martuar prej 16 vitesh, por fatkeqësisht gjithçka përfundoi. Më tej ajo shtoi se:

Kisha një martesë jozyrtare me një zotëri që e doja shumë. Bashkëjetoja me të prej 16 vitesh, por nuk bënim dot të lumtur njëri-tjetrin.

E pyetur nga pastori, Akil Pano se përse kjo “martesë” përfundoi pas kaq shumë vitesh bashkëjetesë dhe përse nuk e formalizuan si dashuri, Jerina Lalaj u shpreh se:

Kemi dashur shpeshherë ta formalizonim, por gjithmonë e shtynim sepse mendonim se dashuria mjaftonte…

Zotëria nuk ishte shqiptar. Fillimisht e ndoqa unë në karrierën e tij atje, më pas ai mua, këtu në Shqipëri. Kuptuam se kishim ndryshim kulturash dhe si dy njerëz të kulturuar, të civilizuar dhe që e deshëm njëri-tjetrin u ndamë miqësisht. Sot e kësaj dite jemi sërish shok.

Lalaj, gjithashtu tha se do të jetë pjesë e një projekti në sezonin tjetër televiziv, por nuk dha më shumë detaje rreth tij.