Botë e Çuditshme Lifestyle

Keni menduar se i keni bërë në mënyrën e duhur por në fakt këto janë gjërat që i keni bërë gabim gjatë gjithë kohës!

Të gjithë veshim robdishanin pasi bëjmë dush, por imagjinoni ta kemi bërë gabim gjatë gjithë kohës. Ne kemi mësuar se si të përdorim shumicën e artikujve bazë përmes familjes dhe miqve, por rrallë pyesim nëse po i bëjmë gjërat siç duhet ose, të paktën, në mënyrë efektive. Megjithatë, nëse hedhim një vështrim më të thellë, shohim se shumica e gjërave të thjeshta që bëjmë çdo ditë mund të kenë nevojë për shumë më tepër vëmendjen tonë sesa ne u kemi dhënë atyre.

‘Bright Side’ është këtu për t’ju ndihmuar të kuptoni se shtëpia juaj është plot me gjëra që i keni përdorur gabim, kështu që vazhdoni të lexoni dhe përgatituni të rivlerësoni shumicën e gjërave që bëni zakonisht!

1. Për ta bërë mantelin tuaj më të ngushtë, vendoseni litarin përpara dhe jo mbrapa.

2. Kufjet duhet të mbahen me kokë poshtë për të parandaluar rrëshqitjen e tyre.

3. Mënyra e duhur dhe më e mirë për të ngrënë një hamburger është ta ktheni atë me kokë poshtë.

4. Për të ngjitur më mirë një letër në mur, ngjiteni atë nga ana që letra të mos përkulet.

5. Mënyra e duhur dhe praktike për të vendosur një qese plehrash brenda koshit është ta ktheni atë përmbys, ta vendosni sipër koshit të plehrave dhe më pas të tërhiqni pjesën e sipërme të qeses poshtë.

6. Prisni djathin ose proshutën në gjysmë që të përshtatet siç duhet me sanduiçin.

7. Duke e ngrënë nga poshtë lart, bërthama përzihet me pjesën tjetër të mollës dhe asgjë nuk humbet.

8. Vendosni gishtin e madh dhe gishtin e unazës midis sytheve të gërshërëve për t’i dhënë dorës tuaj stabilitet dhe forcë shtesë.

9. Duke e shtyrë në qendër enën e ushqimit, mund t’i mbyllni të 4 cepat përnjëherë.