Fashion Love & Sex

Kollarja, një detaj që nuk duhet të mungojë asnjëherë nga kostumi i dhëndrit!

Një nga detajet më të anashkaluara gjatë procesit të planifikimit të dasmës është të vendosni se çfarë aksesorësh do të veshë dhëndri në ditën e madhe. Blerja e këtyre aksesorëve nuk duhet të jetë një detyrë e frikshme ose e shtrenjtë. Sot është më e lehtë se kurrë të krijoni një pamje të koordinuar për festën tuaj të dasmës duke bërë blerje në internet. Ju mund të blini artikuj cilësorë që përputhen dhe gjithashtu mund të personalizohen. Për të lehtësuar vendimmarrjen tuaj, ne kemi përmbledhur disa këshilla ekspertësh për kollaren perfekte.

Kravatat janë një nga mënyrat më të mira dhe më të lehta për të krijuar një pamje të koordinuar për dhëndrin. Ngjyrat mund të përputhen me veshjen e shoqërueses së nuses ose të plotësojnë në mënyrë delikate ngjyrat e tyre.

Kollaret me lule janë një trend kryesor i dasmave tani. Mund të krijoni një pamje edhe më të koordinuar duke dërguar dizajnin tuaj të kravatës tek luleshitësi juaj. Ata mund ta përdorin atë si frymëzim për disa nga aranzhimet tuaja me lule.

Dhëndri po bën gjithashtu një pamje tërheqëse duke kombinuar pjesën e sipërme të printuar me një kravatë solide. Me gjasë do të shohim edhe më shumë nga këto tendenca të guximshme të modës në vitin 2023 dhe më tej.

Kravatat e papijonit janë ende në stil për dhëndrin. Mund ta përzieni dhe ta vini dhëndrin me një kravatë klasike, dhe më pas me papion me të njëjtin print. Falë opsioneve dhe tendencave në rritje, kravatat po bëhen një pjesë e opsioneve në dasma.