Sociale

Marrin flakë shkurret në Shëngjin, era shtyn zjarrin drejt banesave

Një zjarr i përmasave të mëdha ka rënë në një zonë me bimësi në Kune të Shëngjinit. Zjarri është i përmasave të mëdha dhe favorizohet nga era e fortë duke u  përhapur me shpejtësi.

Zjarri dyshohet se është i qëllimshëm, ndërsa rreth tij ka qendra të banuara.

Aktualisht zjarrfikëset ndodhen në terren dhe po punojnë për shuarjen e flakëve.

Vijon…