Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Celebrities Gossip Showbiz

Olivia Wilde tregon si ka ndryshuar jeta e saj si nënë e dy fëmijëve!

Olivia Wilde tha se lindja e fëmijëve e ndryshoi jetën e saj në mënyrë dramatike. Aktorja 37-vjeçare ka dy fëmijë 7-vjeçarin Otis, dhe 5-vjeçaren Daisy, me ish-partnerin Jason Sudeikis. Ajo e vlerëson figurën e saj edhe më shumë këto ditë.

Unë e dua trupin tim tani më shumë se kurrë. Unë gëzoj mundësinë për t’u kujdesur për veten. Ky është rituali im i bukurisë: Të kujdesem për veten dhe të festoj trupin tim në këtë fazë të jetës sime.

Kur bëhet fjalë për marrëdhënien tonë me trupat tanë dhe festimin e trupave tanë, ne të gjithë arrijmë diku nga perspektiva dhe përvoja shumë të ndryshme.

Happy with her look: Olivia Wilde said having children changed her life dramatically. The 37-year-old actress has Otis, seven, and Daisy, five, with former partner Jason Sudeikis. But the Booksmart director said that she appreciates her figure even more these days

Ajo shtoi se është e mirë me veten sepse është dikush që ka lindur dy foshnje dhe është në të tridhjetat e saj. Ajo gjithashtu i tha Vogue se thjeshtoi rutinën e saj të bukurisë kur kishte fëmijë. Ajo pranoi se amësia e bëri atë të shkurtojë kohën që shpenzon për fytyrën e saj, dhe gjithashtu e bëri atë të bëjë zgjedhje më të zgjuara në lidhje me produktet që përdor në lëkurën dhe ndikimin e tyre në mjedis.

Me të vërtetë thjesht e pastroi atë dhe e thjeshtoi atë. Doja të isha më e zgjuar në lidhje me kujdesin ndaj vetes, në mënyrë që të mund të jem më gjatë për fëmijët e mi, nuk doja të mbaja një grumbull kancerogjenësh në lëkurën time çdo ditë. Pastaj gjithashtu të dëshirosh të jesh më i sjellshëm me mjedisin sepse kjo është diçka për të cilën mendon shumë më tepër kur ke fëmijë.

Good form: 'I love my body now more than I ever have. I enjoy the opportunity to take care of myself. That's what my beauty ritual is: Taking care of myself and celebrating my body at this stage of my life,' the siren shared with Vogue.co.uk. Seen in 2020