A Live Night

Paragjykohet se është lidhur për para, 23-vjeçarja tregon se është e dashuruar me 56-vjeçarin!

Një grua 23-vjeçare që jeton me të fejuarin e saj, i cili është 33 vite më i madh se ajo, thotë se nuk i fajëson njerëzit që mendojnë se është vetëm prej parave të tij. Allana Luke dhe 56-vjeçari Jeff Winn kanë qenë të pandarë që nga takimi i tyre i dytë me Marbella në tetor të vitit 2020.

Menjëherë pas kësaj, Allana u zhvendos në kështjellën me 11 shtretër të pronarit të studios ligjore në Jesmond në Newcastle. Çifti, i cili u fejua më 2 qershor, mund të shihet duke shijuar gjërat më të bukura në jetë, por Allana këmbëngul se nuk është me të për paratë e tij. Allana, e cila është asistentja personale e Jeff-it, tha:

Nuk mund të mohohet se Jeff duket shumë më i madh në moshë se unë, gjë që mund t’i bëjë njerëzit të na ngulin sytë kur na shohin. Ata supozojnë automatikisht se unë jam një tjetër e tërhequr pas parave të tij. Unë nuk i fajësoj ata pasi do të ishte edhe mendimi im i parë. Por sapo të na njohin, mund të thonë se jemi një përputhje e shkëlqyer. Kemi të njëjtin sens humori dhe gjithmonë qeshim.

Ajo tha se nuk kishte turp të tregonte përzemërsinë e saj ndaj tij në publik dhe do ta mbante gjithmonë dorën e tij pasi ishte krenare që ishin bashkë.

Ai mund të jetë më i madh, por ai është padyshim i ri në zemër. Fillimisht, vendosa të rris gamën e moshës në Tinder tim, sepse isha ngopur nga djemtë e papjekur të moshës sime. E vendosa për 25 deri në 60 vjeç dhe të nesërmen u përshtata me Jeff.